26.12.2007

Itseasiassa kaikki onkin hyvin


Luin taas mielenkiintoista blogia. Sitä lukiessani tajusin että minullahan on asiat melko hyvin. Minulla on avokki, joka silittää päätä ja sanoo että kaikki on vielä hyvin. Olen päässyt opiskelemaan ja hoidon piiriin. Olen sillä tavalla toimintakuntoinen, että kykenen harrastamaan sellaisia asioita joista pidän. Syön taas normaalisti, ja vaikka painoa onkin nyt päässyt kertymään, mahdun silti vaatekokoon 38/40. En ole siis joutunut uusimaan kuin kaikista kireimmät vaatteet vaatekaapistani kuluneen vuoden aikana.

Nyt kun piristyin vähän näistä huomioistani, voisin kertoa mitä sain joululahjaksi. Synttärithän minulla oli jo aiemmin joulukuussa, ja avokki antoi silloin jo osan lahjoista. Sain Strömsö - Parhaat palat -kirjan ja Apulannan uusimman avokiltani ja kaverit toivat sitten tuikkulyhdyn, suklaata rasiallisen, Fazerin kovia ananaskarkkeja, lemmikeille ruokaa ja tietysti itsensä. Ennen jouluaattoa sain vielä ompelukoneen, jota hehkutin aiemmin. Aattona sain sitten elokuvan Paprika (suosittelen kaikille animen ystäville), kirjan, paljon suklaata, paketin pahaa jouluteetä ja 3D-shakkipelin jonka nappulat esittävät Simpsons-hahmoja. Nyt kun vielä tykkäisi pelata shakkia. Pitää myydä tuo lahja eteenpäin jollekin hullulle keräilijälle. Olisin saanut myös suvultani sen luvatun kirkasvalolampun, mutta kun kieltäydyn lähtemästä käymään siellä (koska mielensärkijä on siellä), se odottaa yhä minua paketissaan. Saas nähdä näenkö koko laitetta ennen kesää... Huoh. Herääminenhän vei taas tänään sen tunnin ja tapahtui klo 12.

Kun nyt muistan, niin psykiatrini lausunto sai sen aikaan, että mielensärkijä lähetti s-postia (jonka avokkini luki puolestani, en pysty lukemaan sen ihmisen lähettämiä meilejä) jossa kielsi jyrkästi olevansa psyykkisesti sairas. Hänellä ei kuulemma ole ikinä diagnosoitu mitään muuta henkistä vaivaa kuin masennus, johon hän nyt taas syö puolen vuoden kuuria, kun edellinen kuuri ei toiminut. Minä kieltäydyn uskomasta tähän, koska mieluummin uskon että se ihminen on tehnyt kaiken sen kamalan tälle perheelle sairautensa takia kuin siksi että vain sattuu olemaan paha ja mätä ihminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)