12.2.2008

Ahdistusta ja ärsytystä


Pahoinvointi on nyt kadonnut, mutta ei jälkiä jättämättä. Vatsassa on nyt kipeä kohta, johon pistää jatkuvasti. Varasin huomiselle lääkäriajan, kun ei se tulehdustila siellä suolistossa nyt sitten ilmeisesti ole vieläkään laantunut. Tähystys/koepalan otto/tms. on nyt siis edessä. Happosalpaajiakin on enää vain viikoksi eteenpäin, niitäkin pitäisi saada lisää. Kaksi viikkoa ilman, ja vatsakivut ovat sitä luokkaa että pitää saada särkylääkettä suoneen ennen kuin voi nukkua.

Polven tulehdus on parantunut, mutta oikea polvi on jäykkä ja kaikki liikunta missä jaloilla on painoa, sattuu. Eli ei vieläkään pyöräilyä, kyykkyjä (tai no kyykkiminen onnistuu, mutta se nouseminen) tai salille menoa. Portaiden nouseminenkin pitää tehdä hitaasti. Huomenna menen uimaan, jos se auttaisi. En ole vielä saanut aikaiseksi, olen vain jumpannut kotona fysioterapeutin ohjeiden mukaan.

Sovin ensimmäisen terapiakäynnin 3.3. Jee! Maltan tuskin odottaa. Eihän sitä voi olettaa, että ongelmat ratkeaisivat heti, mutta olo helpottuisi jo siitäkin että kokisi tekevänsä niille jotain. Tämä polviepisodi yhdessä sen kanssa, että tuo uusi lääke on näin aluksi vahvistanut ahdistusoireita, ei ole oloani paljoa parantanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)