29.2.2008


En halua enää lukea vanhoja merkintöjäni. Varsinkin joulun aikaiset aiheuttavat tuskaa. Olen nyt siinä vaiheessa, etten halua puida mitään mennyttä. Tulevaisuudestakaan en halua tietää mitään, haluan rajoittaa elämäni sellaiseen tunnin aikaikkunaan. Mitä teen seuraavan tunnin aikana, katsonko jonkun ohjelman vai käynkö kaupassa? Se on sellainen päätös johon pystyn. Toisaalta saatan pystyä siihen vasta muutaman tunnin päättämättömyyden jälkeen, mutta kuitenkin. Miten tälläista ihmistä voidaan pakottaa töihin?

Bloggaaja, joka sai samasta testistä yhtä monta masennuspistettä kuin minä, lähti suljetulle. Hänellä on kyllä vaikka mitä muutakin ongelmaa, mutta silti. Minulla on nyt aika hyvä olo, mikä tuohon testiin nähden on outoa. Annoin olotilalleni arvosanan 6 tänä aamuna, ja nyt se taitaa olla jo 7,5. Tiedän kyllä, että yksi testi ei kerro kaikkea. En ole vieläkään saanut aikaiseksi soittaa ja pyytää soittoaikaa, että voisin pyytää uutta annostusta lääkkeeseen. En ole vielä saanut aikaiseksi käydä apteekissa, vaikka tänään on pakko mennä ostamaan lääkkeet (avokin rahoilla), kun edelliset loppuivat jo.

Äh! Tajusin juuri, että happosalpaajien resepti odottaa minua yhä lääkärillä, joka meni kiinni tunti sitten. Aaargh. Mukava viikonloppu tulossa, siis. Voi (tähän kaikki mahdolliset kiroukset ja manaukset)!

No, kai sitä on vain pärjättävä. Kaiken lisäksi avokki on lähdössä käymään vanhempiensa luona huomenna, palaa vasta sunnuntaina. Pitää yrittää muistaa ostaa vatsaystävällistä särkylääkettä apteekista samalla kun käyn hakemassa lisää Sertralinia. Sitä ennen pitäisi jaksaa inspiroitua syömisestä, mutta perunoiden keittäminen ja papumuhennos eivät tällä hetkellä voisi vähempää kiinnostaa. Suklaa kiinnostaisi, mutta sen syöminen ruuan sijasta ei taida olla kovin fiksua.

Tarvitsisin sellaisen äänieristetyn kammion jossa saisi käydä huutamassa rauhassa kun ketuttaa. Sinne voisi mennä karjumaan joka kauppareissun, ihmisten kanssa puhumisen, sähköpostin kirjoittamisen ja puhelun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)