22.2.2008

Hyviä (?) uutisia


Ei sappikiviä. Eli säästyn leikkausjonolta. Erikoislääkäri arveli tautini olevan sappirefluksi, jossa pohjukaissuoli ei supistele oikein, jolloin se sylkee haimasta ja sappirakosta tulevat ruuansulatusnesteet vatsalaukkuun. Väärään paikkaan päätyneet ruuansulatusnesteet vahingoittavat vatsalaukun seinämän nukkalisäkkeitä, eli minulla on vatsa täynnä pieniä haavoja. Ilmankos sattuu. Nyt pitäisi mennä sitten tutkimustulosten kanssa ensi viikolla lääkäriä tapaamaan että saisi oikeat reseptit. Lääkehoidolla tästä pitäisi nyt sitten selvitä.

Kävin juhlimassa sappikivettömyyttäni syömällä kunnon kasvisravintolaruokaa. Nam. Tekipä hyvää. Kivutkin kestää nyt paremmin, kun tietää mistä ne johtuvat. Ehkä tässä on ollut vähän mielikin temppuilemassa. Kun on ajatellut että on sappikiviä, on sitten kipuillut enemmän tuolla sappirakon kohdalla (vaikka ilmeisesti se on pohjukaissuoli, jota on vihlonut), ja nyt kun tietää ettei siellä ole vikaa, mahalaukkuun sattuu enemmän.

Nyt voi siis taas keskittyä siihen että ahdistaa. Kuinka mukavaa. : D Eilen pelästytin avokin kun yhtäkkiä kesken iltapalan syömisen pökerryin sohvalle. Tuntui kuin kaikki raajat olisivat painaneet tonnin ja pyörrytti. Hetken hätääntymisen jälkeen tajusin, että pääni taisi päättää että nyt tämä mimmi nukahtaa. Avokki kantoi minut sänkyyn ja pisti minut ottamaan lääkkeeni, jonka jälkeen pimeni. Jonkin ajan päästä heräsin käymään vessassa, mutta heti kun palasin sänkyyn sammuin taas kuin saunalyhty. Muutenkin olen ollut nyt hirmuisen väsynyt koko ajan. Eihän Sertralinin pitänyt väsyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)