5.2.2008

Sivuoireet lieventyneet


Se pelkäämäni yö ei sitten toteutunutkaan, ehkä siksi että pyysin avokkia tukemaan minua kunnes nukahdin. Nukuin istuaaltani koko yön, ja aamulla saatoin todeta että oireet olivat helpottuneet. En edelleenkään pysty syömään kuin pari lusikallista kerrallaan ilman pahoinvointia, mutta eilen söin jo ihan tavallista papuvuokaa. Musta tee, appelsiinit ja vahvasti maustetut ruuat ovat yhä kiellettyjen listalla, enkä saa liikuttua paljoakaan ilman pahoinvointia, mutta ehkä se tästä. Halu lähteä kuntoilemaan on kova, mutta yritän malttaa mieleni toistaiseksi.

Yöt menevät jo ihan hyvin, olen saanut taas nukkua makuulla. Syöminen kuitenkin tökkii myös siksi, että olen narskutellut öisin niin pahasti, että kaikki pureskelu sattuu. Ei kuin puuroa ja muuta pehmeää suuhun. Vaikka nyt suu ei enää olekaan enää niin kipeä kuin se oli toissapäivänä, murojen pureskelu on tuskaa.

Tahtoo salille! Huomenna yritän lähteä uimaan, jos se auttaisi tuohon polveen. En pelkää enää sitäkään, että oksentaisin altaaseen, joten voisi mennä terapia-altaaseen varovasti nojailemaan altaan reunaan ja potkiskella siinä samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)