12.4.2008

Mitä tehtäis, sika pestäis...


Tämän päivän saavutukset: tein loppuun 500 palan palapelin jonka aloitin eilen illalla, tein parvekeprojektin niin pitkälle, että seuraavaksi pitää maalata. Käynnistin astianpesukoneen.

Nukuttaa. Eilinen oli rankka kokemus. Tänään en meinannut saada syötyä päiväruokaa, kun tuli kauhea pelko päälle. Olin ihan varma (tai sisäinen lapseni oli), että mielensärkijä hyppää mistä tahansa tänne kohta, että ei se voi oikeasti olla siellä reissussa. Jos se eilenkin oli siellä talossa, mutta pysytteli vaan piilossa. Enhän käynyt kaikissa huoneissa. Jos se onkin jollain telepaattisella keinolla saanut selville, että olen tehnyt jotain mitä ei olisi saanut hänen mielestään tehdä, ja nyt hän on ryntäämässä tänne nyt heti. Tiesin, että kauhu oli epärationaalinen, vaikkakin ymmärsin hyvin pelkoni syitä. Hain avokin halaamaan minua, kunnes sain syötyä.

Huomenna ollaan avokin kanssa menossa sinne takaisin. Avokin ehdotuksesta. Hän kai haluaa vahtia että palautan mielensärkijän tavarat ennen kuin hän palaa. En haluaisi, mutta kai se on pakko. Taidan kyllä palauttaa vain osan ja jättää loput tänne. Ei se kuitenkaan niitä ikinä tarvitse, ja jos tarvitsee, tuskin keksii mitä puuttuu. Mielensärkijä tekee minusta varkaan. No, saanpahan kostettua. Ja harjoiteltua sitä, etten välitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)