4.6.2008

Juoksua kieli vyön alla


Miten minä aina osaankin sössiä näin perusteellisesti?

Maanantai: Kävin siskon luona. Ajattelin säästää hermojani ja itseäni ja mennä bussilla ilmaisen pyöräkyydin sijaan. Ensin melkein myöhästyin bussista. Sitten tajusin liian myöhään ottaneeni väärän bussin, ja ajoin ohi viimeisestä sopivasta pysäkistä (jolta olisi tarvinnut kävellä vielä kilsa). Jäin bussista seuraavalla pysäkillä, ja sain selville että kävelyä oli tullut 2 km lisää. Kun olin kävellyt n. kilsan, bussi huristeli ohitseni. Eli jos olisin pysynyt kyydissä, bussi olisi palannut omia jälkiään takaisin nopeammin, kuin minä olisin kävellyt. Eli jäin liian myöhään ja aikaisin. Yrittäkääs sössiä yhtä hyvin.

Tiistai: Sain siskon kaverilta autokyydin isompikoisille ostoksille. Kotona tajusin että tuli ostettua väärää tavaraa ja sitäkin väärä määrä. Aargh.

Odotan innolla keskiviikkoa. Silloin pitäisi aamusta lähteä korjaamaan tuota ostossekoilua (tällä kertaa ilman autoa, bussin avulla (Aaargh)), sitten ehtiä syödä, pakata, mennä (taas) bussilla terapiaan ja lähteä sieltä suoraan mummon luokse. Eli katastrofin ainekset kasassa.

Kaiken lisäksi minulla on enää jäljellä noita iltalääkkeitä ja Oxamineja, kun en ole ehtinyt koko viikolla apteekkiin. Aargh. Mummolassa hajoaa pää varmaan vielä lisää, kun pääsen lapsenvahdiksi koko viikoksi serkuilleni. Sanon sen vielä kerran: aargh.

Jos nappaisi vielä yhden rauhoittavan ja yrittäisi nukahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)