11.7.2008

Ihme flunssaa pukkaa


Tänään piti käydä kaverilla, mutta yön aikana kurkku turposi mahdottomaksi, ja nyt on sen verran flunssainen olo, ettei mistään muusta kuin sohvalla makaamisesta tule mitään. Äh. Kuumetta ei kuitenkaan ole. Ihmeellinen flunssa tämä on, kun nokka vuotaa ja kurkussa on lasinsiruja, mutta kuumetta tai edes lämpöä ei ole. Taitaa sama tauti olla tulossa avokillekin, raukka haluaisi vain nukkua. Tai sitten hänellä on vain uupumusta. Mene ja tiedä.

Outoa, että hän on nyt mennyt huonompaan päin, vaikka hän on jo pitkään syönyt masennuslääkkeitä. Pitäisiköhän annosta muuttaa tms.? Välit ovat nyt kuitenkin paremmat, kun riideltiin kunnolla tuossa toissapäivänä. Sen jälkeen minulla on ollut paljon keveämpi olo. Eipä tässä ollutkaan muussa vikaa kuin siinä, että ylireagoin kaikkeen, mitä avokki sanoo, mistä seuraa, ettei avokki uskalla sanoa mitään poikkipuolista, kun pelkää reaktiotani. Sovittiin, että hän sanoo rohkeammin, ja minä kysyn kuinka vakavasta asiasta on kyse. Että onko suhde kiinni siitä, vai pitääkö vain korjata asia vai riittääkö anteeksipyyntö. Minulla kun ei ole mitään käsitystä siitä, miten tulisi reagoida, kun puoliso huomauttaa perunankuorista pöydällä tai siitä, että imuri on jäänyt lattialle.

Kirottua, kun ei ole mitään mallia toimivasta parisuhteesta. Ei tiedä, miten ihmiset "normaalisti" näitä asioita hoitavat. No, ehkä se tästä. Pitää vain yrittää nyt vähän rauhoittua, eikä yrittää niin kovasti. Tuskin tämä suhde kaatuu siihen, että unohdan jonkun pikkuasian roikkumaan. Kirottu flunssa, menisipä pian ohitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)