3.7.2008

Lomailua


Tänään käytiin alessa ostamassa elokuvia. V for Vendetta, Batman Begins ja muita hyviä. Tänään tuli katsottua kaksi leffaa, ja vieläkin tekisi mieli katsoa jokin.

Tähän mennessä loma on mennyt hyvin. Voin sanoa jopa edistyneeni! Joitain oivalluksia. Vihaan välillä itseäni, mikä on alkanut korostua enenevissä määrin, mutta ainakin vielä kohtaukset ovat pysyneet hallinnassa. Välillä olen pelästynyt, että tärinät alkavat taas, mutta ne ovat jääneet käsien vapinan asteelle. Terapeuttia on kyllä ikävä. Sitä tunnetta, että joku välittää siitä, mitä minulle kuuluu, kaipaa. On myös mukavaa käsitellä heti inhottavat asiat, ettei niitä sitten joudu vatvomaan ties kuinka pitkään. Riidat avokin kanssa olisi mukava entiseen tapaan käsitellä heti seuraavassa terapiassa samalla viikolla.

Ikäviä asioita en halua enkä jaksa nyt miettiä. Keskityn itsestäni huolehtimiseen. Ja iloitsen siitä, että veljeni otti äitinsä tyttönimen käyttöönsä, ja luopui sillä tavoin mielensärkijän nimestä. Hän sanoi, että tämä toimi paremmin kuin mielialalääkkeet. Kunpa minäkin voisin pian lopettaa sen hullun sukunimen käytön. En halua olla sukua sille hirviölle. No, ehkä se tästä. Nimi minulla vaihtuu kyllä viimeistään silloin kun minusta tulee rouva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)