4.8.2008

Huomenta


Näinpäs viime yönä ihmeen pitkän unen, josta muistankin paljon. Alkupuoli on aika lailla hämärän peitossa, mutta olin paikassa, joka muistutti paljon roomalaista kylpylää. Meillä kaikilla oli huone, jonka jaoimme kämppiksen kanssa. Minun kämppis oli vanha kämppikseni oikeasta elämästä. Paikan pomona hääräsi katolinen pappi, joka pisti meidät jonoon ja menemään suihkuun yksi kerrallaan huoneeseen, jossa oli kolme suihkukoppia, eikä huoneen ovea tai suihkukoppien ovea saanut kunnolla kiinni. Pelkäsin vuorollani, että muut näkevät minut alasti, ja kävin suihkussa mahdollisimman nopeasti (juoksin suihkun alle ja tarrasin sitten pyyhkeeseeni). Yritin päästä suihkusta pois, mutta pappi ja muita seisoi oviaukossa uteliaana, enkä saanut suihkukopin ovea niin auki pienessä huoneessa, että olisin mahtunut sieltä pois. Lopulta jotenkin onnistuin pääsemään pakoon, ja kirosin pyyhkeeni pienuutta (se oli vanha hotellin pyyhe, jonka sain kun oma pyyhkeeni oli varastettu hotellissa aikoinaan). Jonossa oli paljon vanhoja luokkakavereitani.

Sitten juttelin muiden jo suihkussa käyneiden kanssa, ja heillä kaikilla oli isompi pyyhe kuin minulla, ja he naureskelivat että "eihän se niin kamalaa ollut, eihän?". En tiedä, mitä puhuttiin, mutta jotenkin puhe meni siihen, että vain kämppikselläni oli sellainen hame, että saattoi käydä suihkussa ilman että kukaan näki alasti. Juttukaverini viittasi suuntaan, missä kämppikseni oli, ja menin sinne. Hän istui yhden uima-altaan reunalla paikassa, jonne en reunan kapeuden ja liukkauden ja katon kaaren vuoksi päässyt. Hän kehui hamettaan ja heilutteli jalkojaan vedessä iloisena. Minä taisin sanoa jotain "jaha", ja lähdin sitten toiseen suuntaan. Kahden uima-altaan välissä oli pylväs, jonka toiselle puolelle menin, ja olin äkkiä lumessa. Sitten aloin jotenkin ohjata untani. Minulle sanottiin, että nyt joku on huumannut tuon tytön tuossa, ja aikoo raiskata hänet kun hän menettää tajuntansa. Piirsin tytön eteen kukkulan, jonka peitin kasvillisuudella, ja siirsin tajuntansa menettäneen tytön ison pensaan alle. Paha mies kävi siinä, missä tytön hahmo oli lumessa maannut, ja katosi sitten vihaisena.

Seuraavaksi olin taas se tyttö siellä pensaan alla. Päälläni ei vieläkään ollut kuin pyyhe, joka oli jäätynyt osittain kiinni maahan. Päähäni oli sentään ilmestynyt toinen pyyhe, joka peitti hiukseni. Olin pökerryksissä, mutta jotenkin tiesin mitä oli tapahtunut. Päätin lähteä etsimään apua, ja huomasin lähellä kerrostalon, johon menin. Siellä oli taas näitä samoja kurssilaisia, joita oli ollut roomalaisessa kylpylässäkin (olimme itseasiassa siellä yhä). He ihmettelivät, mitä minulle oli tapahtunut. Kun kerroin, että minut oli huumattu jne., minua ei uskottu, ja sanottiin että mene sen katolisen papin puheille, niin kaikki on taas hyvin. Ärsyyntyneenä lähdin pois.

Sitten olinkin keskellä metsää lenkkipuvussa. Joku mies seurasi minua, ja pelkäsin. Lähdin karkuun, ja kun pääsin metsästä pois törmäsin taas kurssilaisiin, jotka kysyivät, mitä oli tapahtunut. Kerroin, että minua seurasi mies pelottelutarkoituksessa, ja sen mitä aiemmin oli tapahtunut. Kaksi uskoi minua, ja toinen heistä vaati, että lähdemme poliisiasemalle tekemään rikosilmoitusta. Kun pääsimme sinne, naispoliisi oli hyvin ystävällinen, mutten ihan tiedä uskoiko hän meitä, sillä hän yritti jatkuvasti alkaa puhua jostain muusta. Lopulta hän johdatti meidät keinumaan poliisitalon takapihalle. Olimme kaikki pukeutuneet kuin pikkutytöt hameisiin, jotka näyttivät alkkarit kun keinui. Minulla oli silti yhä lenkkitakki ja poliisilla univormun takki. En halunnut keinua, vaan pysäytin keinun, istuin siinä hetken ja lähdin vihaisena pois. Kaverini joka oli ollut mukana poliisilaitoksella lähti perääni.

Sitten seuraa sekava jakso, jossa se pelottava mies aina seurasi samaa naista lenkkipolulla, ja puista löytyi ihmeellisiä merkkejä. Kerran jo melkein saimme sen hullun kiinni, mutta en ikinä nähnyt hänen kasvojaan, sillä hänellä oli huppu päässään ja enimmäkseen hän oli minuun selin. Jossain välissä paloi luterilainen kirkko ja pappi oli vihainen.

Sitten olinkin poliisiaseman pihassa katsomassa kun poliisinainen meni takaisin poliisitaloon ja nainen, jota oli ahdisteltu lähti läheiseen metsään lenkille. Silloin puun takaa ilmestyi se ahdistelijamies, joka otti esiin sytkärin ja poltti sillä polun ensimmäiseen puuhun mustan merkin. Tajusin, että tuo on nyt se! Seurasin vielä, kun mies maalasi seuraavan puun haavakohtaan silmät ja tahri seuraavan puun kyljen sinapilla. Sitten hän lähti naisen perään. Minä seurasin, mutta en saanut kiinni miestä enkä naista. Tulin ulos metsästä ja tapasin muita kurssilaisia. Selitin heille mitä olin nähnyt. Olimme lumisella kerrostalon pihalla autokatoksien välissä ja minulla oli sinivalkoiset lapaset. Muut kurssilaiset näyttivät pieniltä lapsilta kun kuuntelivat selitystäni. Sitten päätimme yhdessä alkaa selvittää, mitä oikein on tekeillä. Ajattelimme ensin, että kirkon poltti sama mies joka aina seuraa ja pelottelee sitä lenkillä käyvää naista. Silloin metsästä ilmestyi juuri se nainen, ja hän tuli juttelemaan. Kerroimme hänelle epäilyksistämme, ja siitä että aiomme ottaa hiippailijan kiinni. Hän oli vähän peloissaan, mutta suostui tulemaan mukaamme. Kun olimme ehtineet jonkin matkana päähän, metsästä tuli musta miehen hahmo, josta tiesin että se oli se hiippari. Hän teki autokatosten seiniin sytkärillä mustia merkkejä, ja kun hän tuli yhden takaa, tajusin että hän oli sytyttämässä dynamiittipötköä. Huusin muille, ja hyökkäsimme miehen kimppuun. Hän löi ja potki minua kipeästi, mutta pidimme kiinni.

Kuulustelimme miestä, ja hän tunnusti vain pelotelleensa naista, mutta ei myöntänyt kirkon polttoa tai mitään muutakaan (en tässä vaiheessa tiennyt, mitä muuta, mutta tiesin että muutakin outoa oli tapahtunut). Päästimme irti, ja mies vähitellen katosi näkyvistä. Totesin, että mitäs nyt, se ei ollutkaan kaiken takana. Seuraavaksi keksimme jonkun toisen miehen, joka oli varmasti sen takana, mitä en nyt muista että oli tapahtunut. Etsimme hänet käsiimme ja kuulustelimme. Hän oli luterilainen pappi. Hän myönsi sen, mitä en muista, ja kielsi kirkon polttamisen ja katosi sitten näkyvistä. Mietimme, kuka ihme hyötyisi luterilaisen kirkon polttamisesta. Olimme lumen peittämällä hautausmaalla. Sitten tajusin, että kurssiahan veti kolme eri pappia, luterilainen, ortodoksi ja katolinen. Tässä vaiheessa tiesin, että kurssi oli jonkinlainen uskontojen yhteistyötä kasvattava kurssi. Lähdin juoksemaan kohti katolista pappia, josta nyt tiesin että hän oli varmasti ihan kaiken takana. Nappasimme palaneen kirkon raunioista mitä nyt käsiimme saimmekaan aseiksi. Minä nappasin käteeni joulupukin muotoisen kynttilän, joka vielä paloi. Törmäsin kynttelikköön, ja yritin potkia sen palavia kynttilöitä lumeen etteivät ne pistäisi koko paikkaa tuleen. Juoksimme kohti katolista kirkkoa ja takanani tulijat kysyivät, mitä minä voin kynttilällä tehdä sille papille. En tiennyt, mutta olin niin vihainen että ajattelin että kyllä sillä nyt ainakin voi hakata toista päähän. Matkalla ohitimme vanhan kaivon, jonka päällä oli iso sininen kylpyankan muotoinen kynttilä. Sanoin takanani tulleille, että ottaisi sen siitä aseekseen, mutta hän ei tajunnut mitä järkeä siinä oli, kun kynttilä oli kaiken lisäksi sammunutkin.

Saavuimme katoliseen kirkkoon yhtä aikaa toisen joukkion kanssa, joilla oli aseinaan kaikkea, mitä he olivat käsiinsä saaneet. Ryntäsimme kirkkoon, ja kuljimme kolmien ovien läpi, kunnes törmäsimme ristikkoon, jonka takana näimme papin istumassa. Kiersimme ristikon sivuhuoneen kautta, mutta kun pääsimme ristikon takana olleeseen huoneeseen, pappi oli kadonnut. Huomasin lattianrajassa pienen maalauksen, joka esitti ovea. Pelkäsin avata sitä, sillä pelkäsin pappia, mutta avasin sen silti. Ovi oli niin pieni, etten nähnyt papista kuin valkoisena hohtava silmän ja mustakarvaisen korvan. Komensin hänet ulos. Hän sanoi jotain alastomalle (kiinalaiselle?) miehelle, joka oli hänen kanssaan sakastissa (minne tuo ovi vei), ja ryömi sitten ulos. Huusin muut paikalle. Hän myönsi kaiken, mutta ehdotti että kokeilisimme tällaista seksilelua, jolla katoliset papit pitävät itsensä selväjärkisinä mutta myös elävät selibaatissa. Seksilelu kuulemma vastasi miehen anaalia, ja siinä oli jopa sivussa pieni penis. Pappi näytti esimerkkiä, miten lelua käytettiin ja yksi nuori mies joukostamme halusi myös kokeilla. Pappi osoitti vieressään olevaa kääröä ja kehoitti valitsemaan. Mies avasi käärön ja sanoi että niitä on niin monta, miten hän tietää, mikä on hyvä. Pappi ehdotti, että mies kokeilisi kokoa kolme.

No, sitten kaikki joukossamme olleet miehet ottivat kukin itselleen seksilelun ja alkoivat panna sitä. Kun kaikki olivat lauenneet, pappi ehdotti että kävisimme pesemässä lelut vessassa. Ihmettelin, missä vessassa, ja pappi viittasi viereiseen huoneeseen. Menin sinne, ja huomasin lopulta nurkassa tavallisen vessan. Sieltä tuli ulos musta kissa, ja sen häntä pisti vessan oven heilumaan. Kaikki miehet änkivät vessan ainoan lavuaarin ääreen pesemään lelujaan. Pappi jäi huoneen puolelle kehuskelemaan sillä, kuinka hän oli saanut niin monelle miehelle orgasmin. Minua ärsytti, ja muistutin, ettei se poista sitä pahaa mitä hän oli tehnyt, kun oli mm. laittanut sen hiipparin naisen perään, polttanut kirkon ja yrittänyt käännyttää meitä (hän oli myös se pappi siellä kylpylässä). Olin puhuessani kääntänyt hänelle selkäni, ja kun käännyin, hän uhkasi minua isolla ristillä ja käski perääntymään. Sitten hän juoksi karkuun. Huusin miehille, ja lähdimme kaikki hänen peräänsä. Pappi heitteli minua tulitikuilla, jotka syttivät ilmassa ja sytyttivät kirkon ympärillämme palamaan. Pappi pakeni isoon kirkkosaliin, ja puikkelehdimme penkkirivien välissä hänen perässään. Minulla oli yhä kädessäni se joulupukkikynttilä, ja kun pappi pysähtyi ison kivipaaden päälle huutamaan jotain, ryntäsin paikalle ja tapoin hänet. Kun hän kuoli, hän muutti muotoaan, ja vieressä ollut nainen kirkaisi ja huusi "tulkaa katsomaan, se oli itse piru!".

Sitten uni loppui. Mistäköhän tuota pitäisi alkaa tulkitsemaan? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)