2.11.2010

Nyt meni hermot, sen kyllä huomaa...


Voi helvetti vittu saatana! On niiin mukavaa kotiutua terapiasta ja löytää eteisestä uhkailukirje. Naapurin kyttääjämummo uhkaa meitä häädöllä, jos en heti poista lintujen ruokinta-automaattia parvekkeeltamme. Syy: lintujen ulosteet tuhoavat vastamaalatut seinät. Ok. Minulla jäi ulos pähkinöitä viime keväänä, ja harakka löysi ne. Se sotki silloin meidän ja alakerran parvekkeen. Pyysin asiaa anteeksi alakerran naapurilta ja hankin uuden ruokintalaitteen, johon harakka ei pääse murtautumaan. Ei näemmä kelpaa. Nyt tuolla ei ole kuin lyhty, jossa on PALAVIA kynttilöitä. Kohta varmaan meitä uhataan häädöllä, koska aiheutamme hirvittävän palovaaran pitämällä PALAVIA kynttilöitä metallilyhdyssä tyhjällä parvekkeella betonielementtitalossa.

Tuo kyttääjämummo alkaa ottaa minua tosissaan päähän. Taloyhtiön hallitus ei ehdi käsitellä minun ehdotustani laittaa takapihalle liiketunnistimellinen valo, ettei pyöräni renkaita enää viillettäisi, mutta sillä on aikaa käsitellä sitä, saako lintuja ruokkia meidän parvekkeella vai ei. Elämä on...

Tämmöinen vuodatus nyt tänne, kun ei voi tästä avokillekaan valittaa. Hän ei ymmärrä, miksi lintuja pitää ylipäätään ruokkia, joten hän ei ymmärrä suuttumustani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)