24.12.2010

Röyh.


Joulun perinteitä on taas kunnioitettu ja olemme syöneet itsemme palloiksi. Lahjoja ei tänä vuonna vaihdettu, tai no, ostin minä avokin rahoilla itselleni (hänen luvallaan) häitä varten huivin, ja hieroin vastapalvelukseksi avokin hartioita. En ymmärrä, miten tuo mies saa itsensä noin jumiin! Oli kuin olisi yrittänyt ratakiskoa hieroa...

Asassins Creed II on alkanut sujumaan ja sujuisi vieläkin paremmin, jos meillä olisi useampi pelikone. Nyt pitää vuorotella, kun avokin pitää päästä pelaamaan välillä Stargraftia. :)

Pelaamisessakin on se ongelma, että jos minulta pyydetään jotain, se pitää tehdä heti. En osaa ajatella, että pelissä on sekä se juoni, joka etenee siihen tahtiin kun teen asioita joita sen eteneminen vaatii, että kaikkea sivutekemistä, jota voi tehdä jos siltä tuntuu. Noista sivujutuista saa sitten monesti isompaa rahapussia tai suurempaa reppua, aarrekarttaa tai muuta kivaa, mutta minä vain säntäilen ihmisten (tai siis pelihahmojen) asioilla enkä ehdi tehdä mitään muuta. Sitten peli onkin jo niin pitkällä, ettei niitä edes ehdi tehdä. Minun pitää siis pelata peli vähintään kahdesti, että voin tutkia kaikkea. Kun sitten toisella kerralla voi ajatella, että "juu juu, vein sen sun kirjeen jo, meen nyt tekemään jotain muuta". Miksi pirussa olen näin velvollisuudentuntoinen?!

Joka tapauksessa hyvää joulua kaikille ja toivottavasti teillä on tarpeeksi Samariinia ja luumuja. :) Niin ja suklaata ja jouluruokaa ja pipareita ja glögiä ja mitä nyt pitää kellekin olla.

ps. Pelistä vielä: Miekan poimiminen maasta ei onnistu, ei sitten millään. Mutta saa sitä äijät hengiltä ihan nyrkeilläkin, onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)