4.12.2010

Voitontanssi keittiössä


Nyt juhlitaan, sillä avokki sai töitä! Pesti on vähintään kahdeksi vuodeksi ja ulkomailla. Euroopassa kyllä pysytään, eli hirveän kauas ei lähdetä kuitenkaan. :) Avokki sai työpaikan jo ennen kuin oli ehtinyt hakea sitä, joten hänen pitää vielä laittaa hakupaperit menemään ennen kuin tieto on virallinen.

Elämä alkaa tosissaan muuttua... Häät, terapian loppu, valmistuminen, ulkomaille muutto, ehkä perheenlisäystä... Juhlin kyllä paljon, kun saan useita satoja kilometrejä itseni ja mielensärkijän väliin. Ehkä siksi siskokin on nyt muuttamassa Etelä-Eurooppaan. Nyt pitää sitten vain aloittaa kieliopinnot, että tajuan jotain paikallisten höpötyksestä ensi syksyn muuttoon mennessä.

Tänään on ollut paljon parempi päivä kuin eilen. Silloin en saanut koko päivänä aikaan muuta kuin vietyä kirppispöytäni sisällön hyväntekeväisyyteen. Ensimmäinen kerta, kun ei tullut voittoa. Koko vaivasta jäin 16€ tappiolle. Olisin jäänyt enemmänkin, mutta ystävällinen kirppisemäntä veloitti pöytävuokraa halvimman mukaan. Ei siis kannata viedä vaatteita kirppikselle, ei ne mene kaupaksi. Suuntasin kotiin kaupan kautta ja hotkin mässyä sohvalla löhöillen loppuillan.

Tarkoitus oli nyt tehdä yksi rästiin jäänyt etätehtävä päivässä tämän pitkän viikonlopun aikana. Tähän mennessä tehtyjä: 0. Toivottavasti tartun noihin viimeistään linnan juhlien kättelyjonoa katsellessa, ei ne kurssit muuten läpi mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)