19.3.2011

Eih!


Olen tässä nyt pari päivää ihmetellyt, kun vessassa on ollut joku outo, epämiellyttävä haju. Tänään vihdoin selvisi, mistä se tuli. Olin jättänyt pesukoneen tyhjentämisen kesken viimeksi kun pesin pyykkiä, ja märät pyykit olivat muhineet suljetussa pesukoneessa päiväkausia. Teki mieli hakata päätä seinään. Vakuutan, että minulle ei ole ikinä ennen käynyt näin. Nyt on vain pitänyt kiirettä. Tämä vain osoittaa, kuinka kiire on oikeasti ollut.

Eteinen on täynnä muuttolaatikoita, olkkarin nurkassa on osiinsa purettu kirjahyllyn rotisko, joka pitäisi raahata kaatopaikalle. Toivottavasti yksikään esteetikko ei eksy lähellekään tätä kämppää ettei saa sydäriä.

Mutta taas oli tuuria: Ihminen, joka kävi ostamassa minulta pikkurahalla ylimääräisiä tietokonekamppeita, innostui mieheni kitaroista ja muista musavehkeistä. Ne ovat nyt maanneet pölyttymässä mieheni vanhan bändin hajoamisesta lähtien, ja joutaisivat pois. Kävi ilmi, että tämä ihminen on muusikko, ja haluaisi ostaa nuo kaikki pois. Jee! Taas vähemmän muutettavaa. Kirpputorillakin tavarat ovat vähentyneet ihan kivaan tahtiin. Ehkä niistäkin pääsisi eroon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)