8.4.2011

Kuumeilua


Piti vielä yhdestä asiasta kertoa, joka jäi edellisestä postauksesta pois. Vauvakuumeeni on pistänyt uuden vaihteen silmään. Ilmeisesti nyt, kun ei se vakituinen mies feromoneineen ole jatkuvasti lähietäisyydellä, joku osa minussa on päätellyt että kumppani on joko kuollut tai muuten pois kuvioista. Eli nyt pitää äkkiä saada mies jostain että pääsee lisääntymään. On oikeasti tosi hullua, kun ei tarvitse kuin nähdä mies ja alan ajatella vauvoja. Jos sitä miestä jostain syystä koskee, alkaa keho käydä ylikierroksilla. Tee vauva, tee se nyt!! :D

Alan vähitellen ymmärtää naisia, jotka sanovat haluavansa vauvan niin pahasti, että se sattuu. Kaverini lähetti tällä viikolla ultraäänikuvia masuasukistaan (! Kuulun piireihin kun tiedän jo näitä sanojakin), mikä ei yhtään auttanut asiaa. Jos vatsani on vähän kipeä tai kehossa tuntuu muuten vähän oudolta, ensimmäinen ajatus on miettiä olenkohan raskaana, vaikka järki tietää ettei se edes ole mahdollista. Ellei minulle sitten tule menkat ihan normaalisti ihan vain hämäyksenä.

En sitten tiedä, miten paljon sekin vaikuttaa, etten nyt käytä hormonaalista ehkäisyä. Todettiin yhdessä miehen kanssa ettei siinä ole järkeä, kun ei kuitenkaan kahteen kuukauteen nähdä.

Tätä asiaa pohtiessani tajusin myös, että kauheaa, en voi enää tehdä miehiä vaarattomiksi tarjoamalla niille seksiä. Olenhan naimisissa. Ennenhän logiikka meni niin, että miehet = vaara. Oletus: Mies haluaa seksiä, jonka jälkeen jättää rauhaan. --->seksiä miehelle, niin ei tule raiskatuksi ja/tai hakatuksi. Nyt ei voi enää edes flirttailla, kun kaikki tietävät minun olevan naimisissa. Kyllähän nuo työkaverit naureskelevat, että voi kun mieheni tietäisi millaisten uroiden kanssa töitä teen, niin hakisi äkkiä pois. Varsinkin tänään, kun yhden housut repesivät. Hyvä tavaton, miten siitä irtosi läppää! Mutta jos minä rupeaisin heidän kanssaan flirttailemaan, tai ehdottelemaan jotain, se aiheuttaisi minulle vain haittaa, koska a) olen naimisissa, ja he tietävät sen b) he ovat naimisssa/varattuja, ja minä tiedän sen. Tämä uusi tilanne on järkytys, enkä millään meinaa kunnolla uskoa sitä, että minun ei tarvitse levittää jalkojani joka miehelle vain varmistaakseni olevani turvassa. OMG!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)