4.5.2012

Taiteilija heräsi ja vaatii tekemistä


VITTU! Kuka täällä on kehdannut valittaa luovuuden puutteesta? Nyt tuntuu, että sitä tunkee ovista ja ikkunoista. Jos en piirrä, pitää kirjoittaa. Jos en kirjoita, enkä piirrä, pitää tanssia. Musiikin pitää soida koko ajan, uutta pitää luoda koko ajan, ideoita pitää keksiä ja kehitellä. Mähän rupeen kohta vittu jopa askartelemaan. Ja sehän on aina ollut ihan turhaa. Vaan idiootit, jotka ei osaa muuta tehä ku väkertää jotain turhaa, askartelee (ainakin mielensärkijän mukaan).

Oikeesti. Ihan kuin padot olisivat auenneet. Minulla on niin hirveä halu, tarve, pakko luoda, ettei tosikaan. Näin sitä taas mennään ääripäästä toiseen. Mutta näin näemmä käy kaiken kohdalla. Ensin ei tehdä jotain ollenkaan, sitten ei muuta tehdäkään, ja lopulta löydetään se kultainen keskitie.

Mies on nyt Suomessa. Huomenna pitää kertoa sille MEISTÄ. Mutta nyt piirretään kuin viimestä päivää. Minulla on vihdoin jopa 0.7 lyijyä H:n kovuudessa, mikä on ihanaa! Nam. Vähän piti pakottaa, että sain meidät kaikki uskomaan, että kannattaa piirtää mallista jotain hiton luita, että oppii ihmisen anatomian. En halua enää piirtää yhtäkään helkkarin ihmistä, jonka vatsalihakset alkavat rinnasta tai vasta navan kohdalla. Jos jotain vittu tehdään, se tehdään sitten kunnolla. Oikeesti. Nyt ei helkkari enää piirretä kuin 12-vuotias kakara.

Joo, moi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)