9.5.2012

Voi vitulla päähän!

Rebecca: Nyt pitää päästä purkamaan vähän paineita. Vittu. Ette usko, miten helvetin helpottunu mä oon! Se vitun kusipää idiootti, jota meidän pitää kestää, ku ollaan naimisissa, lähti. Huh. Eikä meiän tartte antaa sille pesää yli kuukauteen! Jes!

Mä en ymmärrä, miten (kutsumanimeni) kestää sitä äijää. Ensinnäkin sillä on penis. Toisekseen se haluaa nussia meitä. Kolmanneksi se vitun äijä on täysin avuton sängyssä. Lisäks se on läskistyny ihan helvetisti. Pitäis vaatia avioliiton purkua ihan vaan siks, että äijä on nykyään spoiled goods.

Minä: Rebecca, nyt oikeesti. Me ollaan helvetin paljosta kiitollisia sille miehelle. Se on tukenu meitä vuosia, se on vieny meidät mielisairaalaan ja toivottanu tervetulleeks sieltä takasin. Se tukee meitä rahallisesti et meillä on ees varaa käydä terapiassa tällä hetkellä. Sulla ei oo mitään oikeutta puhua siitä noin rumasti.

Rebecca: Vittu! Mulla on ihan yhtäläinen oikeus mun tunteisiin ku sulla on! Mä saan olla saatanan vihanen siitä, että se mies on MIES ja että se kehtaa vaatia meiltä seksiä...

Lesbo: ...Ja vielä vaatii meitä tekemään kaiken työn. Sillä ei oo sängyssä sitten mitään mielikuvitusta, vittu.

Lapsiosa: Äiti sanoo, että 'vittu' on ruma sana. Sitä ei saa käyttää.

Sipe: Vittu! Mees pois jaloista, ku aikuiset keskustelee. Sitä paitsi: Miks tää taas meni tähän? Meidän piti antaa Rebecan purkaa tänne paineitaan, ku se on ollu kiltisti koko miehen vierailun ajan. Nyt kaikki muut TURPA KII!

Rebecca: Kiitti. Siis... Mitä mä olin sanomassa. Juu. Heti, ku tulee joku namu äijä vastaan, pistän ton nykysen vaihtoon. Tai ainakin pidän hauskaa ja kaadan sen namun sänkyyn. Mä haluun miehen, joka tekee sängyssä muutaki ku leikkii lahnaa ja nylkyttää.

Lesbo: Komppaan!

Sipe: Hei, mitä mä sanoin?

Rebecca: NII! Vitun keskeytykset. Helvetti tuntu tänään hyvältä hierojalla, ku se koski mun reisien sisäosia... Nam. Harmi, et se äijä itte on niin karmasevan ruma. Mut mä oon ilonen, et joukot anto meiän tuntea siitä mielihyvää.

?: Mut joukothan...

Rebecca: VITTU! SANOINKO MÄ KESKEYTTÄMISESTÄ?

?: Anteeks...

Rebecca: No et saa. Mua tällä hetkellä oksettaa koko äijä. Se kehtas puskea munallaan meidän suuhun tänään! Vittu mä vihaan sitä tunnetta! (Anteeks ny kaikki, jotka saa tietää liikaa meidän seksielämästä, mut HYI VITTU!) Ja ylipäätään se haju. Koko se äijä haisee hirveelle, ja se haju tarttuu muhunkin. Mä en haluu ajatella sen iholla symbioosissa eläviä otuksia kävelemässä mun iholla ja levittämässä sitä hajua, olkootkin vaan vähän bakteereja isompia!

Mä kestän tällä hetkellä vain mielikuvitusmiehiä. Ne on upeen näkösiä, ne tekee just niin ku mä haluun ja ne pysyy niin helvetin kaukana musta ku vaan ikinä! Eikä ne voi raiskata.

Oli kyl aika hassua, kun (kutsumanimeni) käski kesken hieronnan jotakuta kertomaan joukoille, et tää kosketus parantaa. Mä en oo ennen kuullu, et se ois jaellu käskyjä. Ehkä Päällikkö antaa sen seuraavaks tulla puikkoihin Toteuttajan tilalle? Ainakin asiat alkais olla vähän sillä mallilla.

Tänään jouduin asioimaan kaupassa, jonka myyjä puhu hoonoa soomea. Kun tultiin kaupasta ulos, me täristiin ihan hulluna. Tajuttiin, että meitä on hyväksikäyttänyt myös yks maahanmuuttajataustainen ihminen (ei, se ei oo neekeri no vittu, tummaihonen!), mutta en tiiä, miten. Me ei vielä muisteta. Tai yks pieni muistaa, mut sen pitää ensin syödä paljon puuroa, ennen ku se jaksaa tulla esiin.

Mut juu. Mä meen uppoutumaan takasin pornon maailmaan. :D Pitäkää hauskaa, riemuidiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)