3.1.2014

En mennytkään

Viime kirjoituksen jälkeen jäi olo, että jotain jäi sanomatta. Jäihän sitä. Näin viime yönä outoa unta. Jotenkin se meni niin (en muista enää kovin tarkkaan), että yhden Dyykkarin kaverin selässä oli iso finni. Minun piti jostain syystä imeä se tyhjäksi. Kun nyt mietin asiaa, minulla tuli samaan kohtaan omaan selkääni iso finni yhdellä etelänlomalla, jonne mielensärkijä minut raahasi. Mutta joka tapauksessa. Finnin imeminen tuntui minusta ällöttävältä, varsinkin kun sieltä tuli sitä valkoista mätää suu täyteen. Ajattelin, että homma onnistuu ihan hyvin, kunhan en vain liikuta kieltäni ja joudu maistamaan sitä. Mutta sitten minä tein juuri niin. Roikotin päätäni lavuaarin yllä suu täynnä valkoista mätää yökkien niin voimakkaasti, ettei nielaisemisesta tullut mitään, mutta kykenemättä kuitenkaan sylkäisemäänkään. Yäk.

Nyt mielessä pyörii yksi Elämäni eläimet -sarjassa tullut jakso, jossa eläinlääkäri opasti harjoittelijaa tyhjentämään kanin poskessa olleen, hammaslähtöisen paiseen. Sitä valkoista tavaraa tuli kanin poskesta ihan kiitettävästi, ja harjoittelija naureskeli kameraan katsoen, että "tässä tulee kyllä kaikki finnien puristeluhimot tyydytettyä".

Liittyyköhän tämä spermaan ja siihen, ettei minulla ollut aavistustakaan, mitä se miesten pippelin päästä tullut valkoinen aine oli? Todennäköisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)