27.4.2014

Vähäistä vai suurta?

Näin viime yönä outoa unta. Tuntui, että kurkussani on jotain. Köhin sen pihalle, ja kädelleni putosi lihakimpale, josta erotin lihakset ja jänteet. Mietin hetken, mitä sille teen. Yritänkö työntää sen takaisin kurkkuuni, vai mitä. Pala putosi kädestäni, ja näin, että käsistäni puuttui paloja. Ihon riekaleita roikkui puuttuvien lihasten päällä.

Ilta oli ollut erikoinen. Lähdimme (kyllä, sain Dyykkarin mukaan, ihme kyllä) kaveripariskunnalle leipomaan ja saunomaan. Naiset ensin, eli saunoin yksikseni kaikessa rauhassa, kun äijät puhuivat moottorien rassaamisesta, autojen korjaamisesta ja moottoripyöristä.

Lihasteni rentoutuessa minut valtasi voimakas ahdistus. Osasin odottaa sitä. Nykyään olen jo lähes alkanut pelätä saunomista. Lähes. Ahdistuksen kun kuitenkin täytyy päästä pihalle. Sen purkautuminen tekee minulle hyvää, eikä se kestä loputtomiin. Jonain päivänä se on loppu.

Tunnustelin kehoani, ja päätin yrittää täristä ahdistuksen pihalle. Koska käteni halusivat täristä, keksin nostaa itseni lauteella käsieni varaan. Pieni pyöräytys, ja lihakset alkoivat purkaa ahdistusta liikkeeksi. Vähitellen helpotti. Ajattelin jo, että kyllä tämä tästä, mutta tuo uni...

Aamulla tein mielikuvamatkan kurkkuuni. Paikkaan, josta lihanpala irtosi, oli naulattu hahmo. En enää muista sen alkuperäistä muotoa, mutta se muuttui ihmissudeksi. Sen olivat naulanneet nieluuni suuhuni tunkeutuva penis suuhunraiskausten aikana. Kertoessaan tätä, se pääsi irti, ja kulki suuni etuosaan, hyökkäsi kieleni kimppuun, kunnes asettautui paikoilleen kitalakeni rakenteisiin.

Muuta kehitystä: oikea olkapääni taitaa olla taas paikoillaan. Se lipsahtaa hirveän helposti taas paikoiltaan. Lapaluutani ympäröineet tuntopuutokset ovat purkautuneet lisää. En muista, että olisin koskaan tuntenut näin pitkällä selkäni puolella olevia lihaksia. Tuntuu oudolta. Jatkun pidemmälle kuin luulinkaan.

Jään odottamaan jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)