30.6.2014

Uutisia

Linkki: Suosittua Elämäni eläimet -sarjaa juontanut Rolf Harris tuomittiin tyttöjen hyväksikäytöstä

Minä jotenkin arvasin. Muistan elävästi, kuinka katsoimme siskoni kanssa yhtä kyseisen äijän juontamaa jaksoa, jossa oli pelastettu peuran vasa. Vasan oli löytänyt joku lapsi, joka äitinsä kanssa tuli sitten ohjelmaankin mukaan katsomaan vasaa sen vahvistuttua. Muistoksi lapsi sai mukaansa valokuvan, jossa oli jossain taustalla se vasa, ja suurin osa kuvasta pervosti hymyilevää juontajaa. Niin kuin kukaan lapsi sellaisen kuvan yöpöydälleen haluaisi. Mietittiin silloin, mikä on äijässä vikana. Onko sillä niin suuri ego, vai miksi se kuvittelee, että lapsi haluaisi hänen naamaansa ihastella.

Nyt me sitten tiedämme.

2 kommenttia:

  1. Tämä tyyppi ei olisi Suomessa varmaan aiheuttanut mitään toimenpiteitä, jos syyteoikeus vanhentuu asianomistajan täyttäessä 28 vuotta. Sinänsä perseestä, jos ei siihen ikään mennessä ole edes muistanut traumojaan. Ketähän tuollakin lainsäädännöllä suojellaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylikuormitettuja syyttäjiä, jotka tarvitsevat nopeita konsteja työntää pöydälleen kasaantuvia juttuja mappi ööhön, jotta käsittelyajat tuoreille jutuille eivät venyisi laittoman pitkiksi.

      Poista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)