24.9.2014

Muisto lukon takaa

Taikasana lukon avaamiseen oli "marjapuuro". Ilmankos olen tehnyt vispipuuroa nyt jo kahtena päivänä. Lukon takaa löytyi muisto. Mielensärkijä painoi pääni vispipuuroon. Nauroin hysteerisesti, enkä osannut lopettaa. Nielin puuroa minkä kerkesin, sitä meni nenääni. Kun mielensärkijä päästi irti, puuroa lensi nenästäni ympäriinsä, sitä valui pitkin päätäni. Nauroin vielä hysteerisemmin. Veljeni oli paikalla. Hän yritti puhua mielensärkijää rauhoittumaan, tai ainakin lopettamaan kurmuuttamiseni. Hänen puheensa sai nauruni muuttumaan itkuksi. Pyrin ja pääsin hänen syliinsä rauhoittumaan hetkeksi. Sitten mielensärkijä hyökkäsi taas lähemmäs, veljeni päästi irti ja minä ratkesin nauramaan. Minun on täytynyt olla kauhuissani.

Hajottaja on siis mielensärkijä, kuten arvelinkin, mutta ymmärtäjä on toisinto veljestäni. Hän eli sitä samaa helvettiä kanssani, hän ymmärsi. Tätä ymmärtäjää olen etsinyt ensin säädöstä, sitten Näädästä.

Seuraava kysymys onkin, miten tästä eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Erittäin hyviä oivalluksia. Olet todella hyvä tekemään oivalluksia itseesi, toimintaasi ja tunteisiisi liittyen. Kuuntele itseäsi, sieltä saat ne parhaimmat vastaukset. <3 Kuten nytkin tapahtui. Olet äärettömän viisas nainen.

    VastaaPoista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)