18.10.2014

Huoh

Miksi minä, joka arvostan raitista elämäntapaa ja sivistyneitä juomatapoja, olen yhdessä miehen kanssa, joka ei voi olla edes kuukautta juomatta?

Dyykkari joi taas eilen kännit. Yritti kyllä kovasti juoda sivistyneesti. Onnistui välttämään totaaliöverit, mutta joi silti liikaa. Lopputuloksena satutti minua sekä henkisesti että fyysisesti. En nyt siis tarkoita, että hän olisi ryhtynyt väkivaltaiseksi. Tarkoitan, että hän ei humalassa osaa arvioida, milloin nipistys on liian kova tai milloin hyväily ei enää tunnu hyvältä.

Henkisesti... Dyykkari rupeaa jankkaamaan kännissä. Hän sai päähänsä soittaa puoli yhden jälkeen kaverilleen, josta en tajua, miksi hän haluaa pitää tyypin kaverinaan. Tämä kaveri sitten valitti puhelimessa, että Dyykkari ei ole vastannut hänen soittoihinsa. Siis "kaveri", joka ottaa yhteyttä vain ja ainoastaan tarvitessaan jotain. Tästäpä Dyykkari sekaisin. Hänen täytyy nyt heti rynnätä sinne puhumaan kaverinsa kanssa, että saa tämän pidettynä kaverina ja pyydettyä anteeksi. Selitettyä, miksi on toiminut niin kuin on toiminut. Väittelimme tunnin siitä, lähdetäänkö vai ei. Minä hoin ei, Dyykkari miksei. Minä olen liian väsynyt, en uskalla auton rattiin. Dyykkari uhkasi lähtevänsä taksilla, piilotin lompakon. Meillä ei ole nyt siihen varaa. Lopulta sain miehen houkuteltua sänkyyn, jos nukahtaisi. Siellä alkoi sitten kertomaan, kuinka päivällä kylässä käynyt kaverini on kyllä seksikäs, ja minun tulee nyt tehdä kaikkeni, että saadaan aikaiseksi kolmen kimppa. Järjestihän hänkin minulle kahden miehen kimpan, ja ihan vain siksi, että minä halusin. (Niinkö se meni?) Annoin selostuksen kaverin voihkimisista ja niiden vaikutuksista mennä kuin vesi hanhen selästä. Mies on kännissä, tämä loppuu kun se nukahtaa.

Mutta ei. Kun kaveriasia saatiin käsiteltyä, uusi jankkaus: pedofiilit, ja kuinka ne ovat perseestä. Jankkaus jatkui, vaikka sanoin heti, että tästä asiasta ei jauheta nyt. Kun kysymys "Haluutko, että isäs kuolee?" päästettiin ilmoille, pomppasin sängystä ja menin nukkumaan sohvalle. Palasin vasta, kun uskoin miehen nukahtaneen.

Huomasin dissosioivani useaan otteeseen illan mittaan. Miksi minä olen näin hajottavassa ihmissuhteessa?

4 kommenttia:

 1. Toivoisin niin paljon parempaa sinulle. Ansaitset kaikkea muuta. Sinä jos kuka ansaitet parasta. Ja muista: vain sinä päätät ollako ja jäädäkö vai mitä.

  VastaaPoista
 2. bläääääääh. vuosia blogiasi lukeneena ärsyttää lukea näitä juttuja. varsinkin kun näin lukijana ne suhteen hyvät hetket, joiden oletan pitävän juttua pystyssä, ei tule ilmi. olen jo joskus aiemminkin kommentoinut näin, mutta sanon nyt uudestaan: on surullista, että älykäs, koulutettu, parempaankin pystyvä ihminen pyörii tuollaisissa päihdeporukoissa. en tajuu miksi pitää vetää elämä viemäristä alas, kun niitäkin ihmisiä on, joiden kanssa käy juuri päin vastoin. tai voihan sitä olla ihan itsekseenkin ja elää juuri itsensä arvoista ja näköistä elämää!!! perskules, nainen. sori kun paasaan mutta ärsyttää vaan niin pirusti kun näkee ihmisten (varsinkin naisten) alistuvan paskaan..

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa yleisesti ottaen, että aiempi pettämisesi on aika iso juttu Dyykkarille, ja siitä yli pääseminen on kyseenalaista, tai ainakin se tulee ottamaan hitosti aikaa. Eikös kimppakiva ja juttusi Näädän kanssa tapahtunut melko lailla suhteenne alkuvaiheessa?

  Joka tapauksessa aina siitä lähtien se on vaikuttanut dynamiikkaanne, tai ainakin siihen, miten Dyykkari näkee sinut. Kaikki nämä sen tempaukset (ehkä ihan alusta alkaen, ekasta ryhmäseksin ehdottamisesta lähtien?) kuulostaa jotenkin siltä, että hän haluaa joko koetella tai rankaista sinua; viitaten esimerkiksi siihen, että mies lähettelee kavereitaan "yrittämään" sinua testatakseen kuinka uskollinen ja luotettava olet ja toisaalta osoittaakseen (valheellisesti) itselleen, että vitut edes välittää.

  Oletko miettinyt suhdettanne tämän pettämisasian kannalta? Haluatko jostain syystä elää parisuhteessa, jossa olet (joku osasi on) se luottamuksen pettänyt osapuoli, joka on jollain tasolla henkisesti aina jotain velkaa toiselle? Se osapuoli, jonka täytyy kantaa syyllisyyttä uskottomuudesta ja kärsiä mukisematta seuraukset?

  VastaaPoista
 4. VIHDOIN kysyit itseltäsi tuon kysymyksen!! kaikki blogin lukijat ovat äimistelleet samaa jo kuukausitolkulla.

  VastaaPoista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)