2.10.2014

Osien tornaado

Aloin huvikseni käymään blogiani läpi ja listasin, kuinka monta osaa on pompsahtanut esiin ja milloin. Jaksoin tehdä laskut tältä ja viime vuodelta, ennen kuin väsähdin. Vuonna 2013 alitajunnastani nousi käsittelyyn 50 osaa, joista 41:n asia saatiin käsiteltyä. Tänä vuonna osia on jo noussut 54, ja 40:n asia on saatu käsiteltyä. Minkä lisäksi viime aikoina osien vauhti on ollut nopeampi kuin koskaan: Uusi osa käsittelyyn joka toinen päivä.

Puhun nyt yleisesti osista, on osa sitten vain muistin sirpale tai laajempi persoona. Minulla ei ole vieläkään mitään hajua siitä, kuinka monta persoonaa tässä päässä oikein vaikuttaa. Mies on huomannut lapsipersoonan ja Sipen pintaannousut, mutta en tiedä, onko kyseessä aina sama lapsi ja jos on, olenko jo nimennyt sen, vai onko se vielä nimetön. Osista on vaikea tehdä selkoa, että mikä kuuluu mihinkin, kun mokomat yhdistyvät ja sulautuvat ihan oman mielensä mukaan...

Mutta juu. Tuo vauhti ehkä selittää sitä, miksi nyt olen vain nukkunut kaksi päivää. Tänään selvittelin unen rajamailla kahden osan asioita: Miksi ne eivät voi puukottaa minua, miksi niiden pitäisi kohdistaa raivonsa hyväksikäyttäjiini eikä minuun, miksi nyt ei haeta puukkoa. Yritin purkaa vihaani ulos, mutta tunne oli niin valtava, että se uuvutti minut ennen kuin alkoikaan. Koko päivän olen ollut niin väsynyt, etten ole meinannut pysyä hereillä edes pakollisia ruokailuja. Tee tässä nyt sitten kauheella kiireellä päättötyötä... Not. Yritän kyllä tehdä sitä aina, kun vain pystyn, mutta aivoni taistelevat vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)