14.11.2014

Unia, vauvoja ja rahahuolia

Näin jotain ihan ihme unta vankilaan suljetuista miehistä, joiden penis oli alienin hännän ja moottorisahan sekoitus. Käsien tilalla miehillä oli aseet. Joku raukkaparka komennettiin vankilaan jakamaan miehille "hellyyttä" ja tuli revityksi kappaleiksi jo ensimmäisen asiakkaan kohdalla. Kostoksi eräs pienikokoinen barbaarinainen hyökkäsi miehen (jonka kasvot näyttivät kummasti mielensärkijän kasvoilta) kimppuun ja tappoi hänet.

Tänä aamuna heräsin kipuun tupakansavun täyttämästä huoneesta. Kämppis oli tupakalla ja koska tässä taloyhtiössä ilmastointi on päällä vain pari tuntia aikaisin aamulla, savut olivat sitten kätevästi imeytyneet meille sisälle. Kasvojeni lihakset olivat supistuneet kramppiin, ja ohimoilla jyskytti. Ryömin aukaisemaan ikkunan ja vähitellen happi sai lihakset rentoutumaan, mutta hetken aikaa tuntui kuin kasvoillani olisi ollut naamio. Kiputunnon kautta tunsin kaikki kasvojeni lihakset ja ne todellakin peittävät kasvoni kauttaaltaan. Ehkä tämä johtaa siihen, että kasvojeni lihakset alkavat vihdoin aueta joukolla?

Odotellessani lihasten rentoutumista jotta saisin taas nukahdettua, yritin kuulostella haluaisiko joku lihasryhmä liikkua tai täristä, jos kipu helpottaisi nopeammin sitä kautta. Vauvaosa pompahti pintaan ja alkoi imeä ilmaa. Lutkuttelin pitkät tovit siitä ilosta, että Dyykkari ei ollut paikalla valittamassa äänestä ja tajusin rentoutuvani hyvin syvästi. Vauvaosani tietää, millainen kehoni on, jos olen rento. Teimme yhteistyötä yhden leikki-ikäisen lapsiosani toimiessa tulkkina ja saimme jalkani ja vatsani uskomattoman rennoiksi. Vaikka makasin aloillani, huomasin pitäväni raajojani asennoissa, joissa ne eivät voineet rentoutua. Kun ehdotin, että yrittäisimme saada alaselkäni, tarkemmin sanottuna häntäluuni alueen lihakset rentoutumaan, vauvaosa lupasi yrittää. Emme kuitenkaan päässeet kovin pitkälle, kun lapsiosa pakeni paikalta.

Noin muuten... Rahat meinaavat loppua ennen kuin opiskelut. Dyykkari panikoi. Minä kieltäydyn panikoimasta vielä. Nostin loput opintolainat (opintotuki loppui jo), ja niillä pystyn elämään seuraavat 3 kk, jos en osta mitään muuta kuin ruokaa. Yritän saada siskoa maksamaan velkansa, jotta viimeisenä opiskelukuukautena olisi varaa syödä muutakin kuin kynsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)