28.10.2015

Vittu. Saatana. Helvetti.

Dyykkari rupesi panikoimaan siitä, että on pakko maksaa luotolla osa muutosta. Soitin mummolle, saisiko rahaa. Mummolla oli juuri mennyt kaikki varallisuus remonttiin. Sanoi, että katsoo onko irrottaa jotain. Tämän puhelun jälkeen Dyykkari soitti ja kertoi saaneensa karhun. Pyysi varmistamaan, olenko maksanut sen laskun. Tarkistin samalla tilin saldon, joka näytti ihan mukavalta. Tiliotteelta loisti mielensärkijän nimi. Vittu.

Kelasin tilitietoja taaksepäin. En ollut maksanut laskua, mutta mielensärkijältä on taas tullut pieniä summia tililleni. Sen verran pieniä, että tilin saldo ei ole hyppinyt niin merkittävästi ylöspäin, että olisin osannut jotain epäillä. Saatana.

Tässä kohtaa meni sitten stressitaso katosta läpi. Olin etukäteen luvannut itselleni tänään lepoa. Viime viikonloppu oli ollut yhtä haipakkaa, maanantaina oli luentoja 9 tuntia. Eilinen meni tehdessä ryhmätyötä. Tänään ei olisi ollut kuin yksi ignorattava luento. Nukuin univelat pois, heräsin, hoidin pakollisen puhelun kiskurityönantajalle ja ilmoitin, etten tule. Kävin suihkussa, aloin valmistautumaan syömiseen. Sain ruuan eteeni, Dyykkari soitti raha-paniikissa. Katkaisin puhelun soittaakseni mummolle ja lopun tiedättekin.

Helvetti. Ei saa edes syödä rauhassa ja koko ajan joku häiritsee. Nyt soitti vuokranantaja ja ilmoitti, että seuraavat kolme tuntia eteisessäni puuhaa asentaja. Hän oli unohtanut kokonaan, että tästä olisi ehkä pitänyt ilmoittaa vähän aikaisemmin minullekin. Pitäisi tiskata, siivota ja pakata huomista varten. Rentoutumisen saa varmaan unohtaa. Huomenna sitten bussissa puolen Suomen halki, jotta perjantaina voi muuttaa sen toisen puolen halki. Lauantai menee rattoisasti huonekaluja kasatessa ja muuttolaatikoita purkaessa. Sunnuntaina voikin sitten rentouttavan viikonlopun jälkeen palata opiskelukaupunkiinsa ja alkaa lukemaan ensi torstain tenttiin.

Milloinkohan sitä pääsee vaihtamaan tältä hard-core-vaikeustasolta sinne easyn puolelle?

1 kommentti:

  1. Sitten joskus kun olet voimissasi niin mieti onko mahdollista vaihtaaa esim pankkia tai ainakin pyydät uuden tilin..Saat rauhan edes tuohon sen kiusaamiseen?

    VastaaPoista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)