2.11.2015

Soppa sakenee

Meitä on heitetty haasteella. Haasteen sisältö selviää, jahka saadaan haastemieheen yhteys. Oma veikkaukseni on, että narsisti-eksä vaatii oikeudessa lapsen tapaamissopimuksen kumoamista. Dyykkarin veikkaus on jotain paljon synkempää.

Huominen tuo tiedon.

Helvetti. Ja minä kun jännitin vain huomista esitystä, joka arvioidaan. Ja torstain tenttiä. Ei näemmä saisi lähteä miehensä viereltä hetkeksikään, kun narsisti-eksä voi tehdä mitä tahansa milloin tahansa. Yritän nyt asennoitua niin, että tämä on lottovoitto. Jos se akka rupeaa nyt vaatimaan, että lapsen tapaamisista isänsä kanssa pitää luopua lapselle haitallisina ja tapaamissopimuksesta luopua, samalla voidaan katsoa huoltajuus uusiksi. Tämä tarkoittaisi sitä, että huoltajuuteen saataisiin mahdollisesti selvyys jo ensi kesän aikana, vuosia aikaisemmin kuin pessimistisimmän arvion mukaan olisi käynyt. Se ei tietenkään estä sitä, että akka haastaa meidät heti perään uudelleen oikeuteen, mutta ainakin lasta saisi nähdä.

Edit 3.11.: Oikein arvasin, tapaamissopimustahan siellä ollaan laittamassa uusiksi.

2 kommenttia:

  1. Halusin sanoa muuten kiitos, kun rohkaisit mua hakemaan terveyskeskuspapereita lapsuuden ajalta. Ne tulivatkin jo vähän yli viikko sitten. Voi olla, että ilman jotain pikkuista rohkaisua, mitä sain sulta ja avokilta ja terpalta, olisin jahkaillut niiden kanssa puolikin vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ole hyvä vaan. Hienoa, että sait haettua.

      Poista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)