13.12.2015

Hoppu

En jostain syystä saa kommentoitua blogiini tai mihinkään muuhunkaan bloggerin blogiin. Kirjaudun sisään, mutta kommenttia en saa tehtyä bloggeriin tunnuksillani, koska blogin sivu väittää, etten ole kirjautunut sisään. Koska kuitenkin olen, kommentin lähettäminen ei vie sisäänkirjautumissivulle, vaan vain hävittää kommentin. En nyt jaksa tai ehdi ruveta tappelemaan tämän kanssa.

Kiirettä pitää. Aina, kun istun alas kirjoittamaan tänne jotain, joku vaatii huomiota. Lapset ovat meillä nyt monta kertaa viikossa. Opintojakin pitäisi vielä vääntää valmiiksi asti ennen joulua. Kaiken tohinan keskellä ei ole ehtinyt aktivoitua mitään akuuttia, kun ei ehdi edes ajatella. Nyt on vähän poikkeuksellinen hetki, kun Dyykkari nukkuu ja lapset leikkivät keskenään. Kohta pesukone pysähtyy ja saan lähteä tyhjentämään ja täyttämään sitä, mutta saatan jopa ehtiä käydä vessassa ennen kuin joku tarvitsee jotain.

5 kommenttia:

 1. Muista yrittää huolehtia myös oman kehosi tarpeista! :) voimia ja rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 2. Tuo ongelma johtuu Chrome-selaimesta? Käytätkö Chromea? Itse en edelleenkään voi kommentoida Chromella mihinkään bloggerin juttuihin, mutta käyttäessäni IE:a tai Mozillaa, ei ole ongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, missä vika on. Kun käytän Chromea yhdellä laitteella, kommentointi onnistuu. Toisella ei onnistukaan. Pöytätietsikalla ei onnistu kommentointi Chromella, eikä tuliketullakaan. Pitää joulun pyhinä lasten lähdettyä pohtia, mikä voisi olla yhteinen nimittäjä. Windowsin versio + joku tietty Chromen versio = ongelmia?

   Poista
 3. tsemppiä! <3 ja tosiaan, muista myös itsestäsi huolehtia :)

  VastaaPoista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)