28.3.2016

Itsetuhon sielunmaisema

D näytti minulle tänään elokuvan, jonka näki teininä: Vanishing Point (1997). Kun katsoin sitä, tuntui kun olisin katsonut D:n avioliiton kotivideoita D:n silmin. Unelma täydellisestä rakkaudesta, mahdottomia esteitä ja lopulta kaikki päättyi itsetuhoon.

Elokuvan jälkeen D itki nähteni ensimmäistä kertaa ikinä. Hän kertoi elämänsä olleen juuri kuin tuo elokuva. Hän on tehnyt kaikkensa perheen eteen ja menettänyt kaiken. Jäljellä ei ole enää muuta kuin teinin kaipuu nopeisiin autoihin ja itsetuho.

Liittyykö elokuva sitten siihen, että vihdoin oli mahdollista pitää omalle lapselle syntymäpäiväjuhlat, vai huomenna alkavaan tupakkalakkoon, en tiedä. Ehkä minä en vieläkään ymmärrä.

Illan lopuksi voimamusaa D:n tyyliin, olkaa hyvä:


Rob Zombie - Hellbilly Deluxe (Full Album)

2 kommenttia:

  1. Just. Teinin kaipuu nopeisiin autoihin ja itsetuho. Sinähän olet valinnut kumppanin siltä pohjalta, että olet prosessoinut memmeisyytesi ja se on jäänyt taa muutenkin kuin symbolisesti! ;) Not.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Etsi ihminen, jonka möröt leikkivät nätisti omien mörköjesi kanssa." Tämä ihminen on minulle tässä hetkessä juuri se oikea. Ei täydellinen, mutta se, jota nyt tarvitsen. Samoin kuin eksäni oli siinä tilanteessa se, jota tarvitsin.

      Poista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)