2.10.2016

Kehollista

Lapaluitteni välinen kipeä möykky aukesi vihdoin. Ensin alue meni kramppiin: En saanut itseäni normaalisti pystyyn, pään kääntely teki kipeää. Saunaan, pilatesrullalla rullailua ja lopulta: Oikealla puolella selkää tuntui muljahdus. Ihan kuin kylkiluun pää olisi löytänyt kolonsa selkärangassa.

Vähitellen lihaskramppi alkoi hellittämään ja nyt tuo alue selästäni tuntuu vihdoin olevan suorassa.

Seuraavana yönä näin unta, jossa lääkärisetä seisoi yläpuolellani. Näin hänen karvaisen mahansa takaa sen virneen, joka hänellä aina oli (kun hän aikoi tehdä jotain pahaa). Tätä enempää ei unessa ehtinyt tapahtua, kun jo tartuin isoon puukkoon ja viilsin hänen oksettavan vatsansa auki ja upotin puukon hänen oikeaan silmäänsä. Tapoin myös taaempana seisoneen hahmon.

Siihen uni loppui. Totesin tyytyväisenä, että muistojen vastaanottaminen ei enää ole tarpeen. Siirryn jo automaattisesti muiston muokkaamiseen niin, että mitään pahaa ei tapahtunutkaan ja pääsin turvaan. Unessa muutuin aikuiseksi melkein heti, en jäänyt avuttomaksi lapseksi. Puolustauduin ajattelematta.

Tämä on hyvä.

2 kommenttia:

  1. Blogisi on todella tärkeä työkalu omassa toipumisessani. Arvostan sitä miten ison työn olet tehnyt oman pääkoppasi kanssa, ja miten jaat tietoa meille muillekin! Olen laiska kommentoimaaan mutta luen mielelläni ja halusin nyt vain sanoa :)

    VastaaPoista
  2. Minua kiinnostaisi kovasti sellainen kirjoitus (jos sinulla on aikaa ja halua, tietenkin) missä vertaat elämää ennen integraatiota ja sen jälkeen. Minun itseni kun on hirveän vaikea kuvitella millaista on pään sisällä kun osien integraatio on tapahtunut. Tietenkin vaan ehdotus ;)

    VastaaPoista

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)