Blogin henkilöitä

rampamieli

Tämän blogin kirjoittaja. Parikymppinen nainen, joka aloitti tämän blogin päästyään hoitoon epämääräisen ahdistuksen ja masennuksen vuoksi. Parantunut masennuksesta ja ahdistuneisuushäiriöstä. Nykyään diagnoosina määrittelemätön dissosiaatiohäiriö. Nykyään ei tarvitse lääkitystä.

Kuntoutukseeni on tähän mennessä tarvittu: masennuslääkkeitä, unilääkkeitä, rauhottavia, kriisikeskus, mielisairaala, auttavia puhelimia, lääkäreitä, neljä psykiatria, joukko psykologeja, psykoterapeutti, rosén-terapeutti, akupunktionisti, fysioterapeutti, ihanien ihmisten tukea (erityiskiitokset ex-aviomiehelleni) ja vankka halu elää kaikesta huolimatta.

mielensärkijä

Mies, jota joudun kutsumaan isäkseni. Hyväili minua jo vauvana sopimattomasti. Aloitti suuhunraiskaukset kun olin 2-vuotias, anaaliraiskaukset kun olin 4 vuotta. En enää tiedä, milloin hyväksikäyttö loppui. On raiskannut myös siskoni nähteni ja ilmeisesti käyttänyt myös veljeäni seksuaalisesti hyväkseen. Väkivaltainen, impulsiivinen, narsisti*, terapeuttini mukaan psykopaatti. Ei virallista diagnoosia. Omasta mielestään ainoa selväjärkinen meidän perheessä. Toiminut pappina ev. lut. kirkossa kauan sitten, nykyään eläkkeellä muista töistä.

(*narsistilla tarkoitan tässä henkilöä, jolla on narsistinen persoonallisuushäiriö)

laiminlyöjä

Nainen, joka on minut tähän maailmaan synnyttänyt.

Veli, Sisko, Nuorimmainen

Sisarukseni, jotka ovat jakaneet kanssani tämän helvetin.

poikaystävä

Ensimmäinen poikaystäväni, joka sekä opetti minulle elämästä, että käytti minua hyväkseen. Suhde katkesi hänen raiskattua minut.

Avokki, Mies, Ex-aviomieheni

Aviomieheni, joka tuki minua tämän helvetin läpi. Parisuhde päättyi avioeroon syksyllä 2012.

Dyykkari

Nykyinen avopuolisoni. Rakkaani, joka tukee minua kaikessa. Sairastaa masennusta, traumatisoitunut menneisyydessään.

Näätä

Mies, jonka kanssa petin Dyykkaria. Dyykkarin pitkäaikainen kaveri.

- - - - -

Kommentit ovat tervetulleita ja sähköpostia saa laittaa. Vastaan niihin kykyni mukaan.

En halua aiheen arkaluontoisuuden vuoksi kertoa todellista henkilöllisyyttäni. Toivon, että arvostat tätä, etkä yritä selvittää, kuka olen. Jos arvelet, että jossain muualla netissä tapaamasi ihminen olen minä, älä kerro sitä minulle / sille henkilölle. Jos en ole siellä nimellä rampamieli, en halua tulla yhdistetyksi tähän blogiin. Muista myös, että myös muut ihmiset voivat käyttää nimimerkkinään rampamieli, en ole varannut tunnusta jokaisessa netin rekisteröitymistä vaativassa palvelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luen jokaisen kommentin ja arvostan niitä, vaikka en aina vastaakaan. :)